یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

هشدار کرملین درباره انتقال مهمات رادیواکتیو به اوکراین

هشدار کرملین درباره انتقال مهمات رادیواکتیو به اوکراین سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه ارائه مهمات رادیواکتیو توسط انگلیس به اوکراین صدمات جبران‌ناپذیری وارد می‌کند، گفت که رئیس جمهور روسیه فرمانی برای مقابله با کشورهای غیردوست صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) درباره انتقال مهمات رادیواکتیو به ارتش اوکراین توسط انگلیس هشدار داد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین درباره اعلامیه لندن برای انتقال موشک‌های حاوی اورانیوم ضعیف‌شده به کی‌یف گفت: «این اقدام باعث آزردگی خاطر است و انگلیسی‌ها باید بدانند که تمام مسئولیت آن را بر عهده دارند».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه توضیح داد: «تصمیم انگلیس برای انتقال این مهمات [رادیواکتیو] به اوکراین، صدمات جبران‌ناپذیری برای سلامتی مردم به دنبال خواهد داشت».

 

سخنگوی کرملین درباره فرمان «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه برای توقیف اموال کشورهای متخاصم نیز اظهار داشت: «غرب در حال ایجاد یک چهارچوب قانونی برای گذار از تملک موقت دارایی‌های روسیه به سلب مالکیت واقعی دارایی های روسیه آنها است».

 

طبق این گزارش، پسکوف در ادامه تصریح کرد: «فرمان پوتین برای انجام اقدامات تلافی‌جویانه درصورت توقیف دارایی‌های روسیه در خارج، پاسخی به اقدامات تهاجمی کشورهای غیردوست و ایجاد صندوق جبران خسارت است».

 

به نوشته اسپوتنیک، وی در ادامه خبر داد که پوتین قصد دارد روز پنجشنبه از طریق ویدئوکنفرانس در مراسم پر کردن سوخت هسته‌ای در نیروگاه اتمی «آق‌قویو»‌ در ترکیه شرکت کند.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه همچنین افزود که نامه «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل به پوتین در مورد توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین، توسط کانال‌های دیپلماتیک دریافت شده و در حال بررسی است.

 

پسکوف پیش از این نیز درباره احتمال اعمال تحریم‌های جدید کشورهای غربی علیه روسیه گفته بود: «تحریم‌های جدید غرب علیه روسیه به اقتصاد جهانی ضربه می‌زند و ممکن است منجر به افزایش منحنی بحران در جهان شود»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار